fbpx
Home Events Koncert Jessie Lee & The Alchemists
BluesKartellet

Arrangør

BluesKartellet
Email
kontakt@blueskartellet.dk
Website
http://www.blueskartellet.dk
Køb billet

Lokation

KulisseLageret
Kategorier

Date

15 apr 2022

Time

20:00

Pris

DKK140.00

Genre

Blues

Jessie Lee & The Alchemists

Blueskartellet præsenterer:
Jessie Lee & The Alchemists (FR) på KulisseLageret

De to to musikentusiaster, Jessie Lee Houllier og Alexis Didier, frekventerede begge jævnligt den parisiske bluesscene, og mødes tilbage i 2011. Året efter dannede de sammen en gruppe der spillede blues-rock-covers, men hurtigt bliver egne kompositioner født, og med det voksende behov for at skabe, beslutter de sig for at danne et nyt band, som kunne samle alle deres musikalske ønsker.

Jessie Lee & The Alchemists startede tilbage i 2015, hvor bandet hurtigt blev en ubarmhjertig Blues-Rock-maskine. Den karismatiske sanger og guitarspiller Jessie Lee i kombination med den glødende guitarspiller Alexis "Mr. Al” Didier, bakkes op af Laurent Cokelaeres bas, Stéphane Minanas tromme grooves og Laurian Daires mesterlige keyboard, bankede netop på musikkens døre. De første lovprisninger var ikke langt væk.

De serverer originale kompositioner, kombinerer deres erfaringer og laver en god blanding af blues, soul, rock og jazz, - disse forskellige musiktraditioner fungerer som et solidt fundament for den original musik, som en motor for kreativitet.

Kom og bliv overbevist om Jessie Lee's kraftfulde stemme, høre riffs og soloer fra Alexis' skarpe guitar, og se alkymien ske.

Alexis"Mr.Al" Didier: guitar, kor

Jessie Lee Houllier: vokal, guitar

Laurent Cokelaere: bas

Laurian Daire: keyboard, kor

Stéphane Minana- Ripoll: trommer