fbpx
Home Events Workshop Keramik Workshop – Vinterlygter
Platform K

Arrangør

Platform K
Email
billetsalg@platformk.dk
Website
http://www.platformk.dk
Køb Billet

Lokation

Platform K - Caféen
Kategorier

Date

07 nov 2021
Expired!

Time

15:00 - 18:00

Pris

DKK390.00

Genre

Kreativ

Keramik Workshop – Vinterlygter

Vi skal lave vinterlygter, som kan skabe hygge og varme i den mørke tid, som vi går i møde!
 
Kom og vær med til at lege med ler, når vi d. 7. november fra kl. 11-14 og fra kl. 15-18 slår et smut forbi Platform K og laver vinterlygter i porcelæn.
 
Porcelæn er en meget fin slags ler og har den fantastiske egenskab at være translucent, dér hvor godstykkelsen er tynd. Porcelæn er derfor perfekt i samspil med lys, hvor man kan lege med tykkelsen af materialet alt efter hvor meget gennemskin man ønsker i sin lygte.
 
Gennem de tre timer vil Anna og Stine, inspirere og hjælpe jer til at komme i mål med jeres bud på en vinterlygte, og så vil de selvfølgelig lære fra sig af al den viden og erfaring, de har omkring formgivning og forskellige arbejdsteknikker i ler.
 
Alle deltagere vil (efter brænding og glasering) få to vinterlygter med fra workshoppen.
Workshoppen koster 390 kr. pr. deltager. Prisen er inklusiv materialer, brænding og glasur for to vinterlygter og der vil være mulighed for at købe mere materiale, hvis man ønsker, at lave flere lygter.
 
Anna og Stine er:
Anna er uddannet lærer og har i de sidste to år drevet sin egen virksomhed, Anna Lund Keramik, hvor hun designer og producerer sine egne produkter. Hun har værksted på Fængslet i Horsens, hvorfra hun sælger sin keramik. Hun udstiller og sælger sine ting på diverse designmarkeder og har efterhånden hendes keramik ude i mange butikker i Danmark. (Instagram: @annalund.keramik)
 
Stine er uddannet industriel designer og har efter endt uddannelse arbejdet som produktudvikler. Uden for arbejdet laver Stine keramik i sit værksted i Stensballe, og udstiller og sælger sine ting på diverse designmarkeder rundt omkring i Danmark. (Instagram: @stineorle)