fbpx
Home Events Workshop Keramik Workshop – Julegaver
Platform K

Arrangør

Platform K
Email
billetsalg@platformk.dk
Website
http://www.platformk.dk
Køb Billet

Lokation

Platform K - Scenen
Kategorier

Date

05 dec 2021

Time

11:00 - 14:00

Pris

DKK390.00

Keramik Workshop – Julegaver

Keramik Workshop: Julegaver

Kom og vær med til at lave årets bedste og mest personlige julegaver i keramik på Platform K.

På sidste keramik-workshop på Platform K inden jul skal vi hygge noget så gevaldigt, når I skal lave julegaver. Det kunne være en stor kaffekop til far, en fin vase til din mormor eller en lågkrukke til din bedste veninde.

Vi skal arbejde i stentøjsler og I får frit spil – selvfølgelig inden for rimelighedens, tidsintervallets og vores keramikovns grænser. Vi vil præsentere nogle af vores yndlings gaveidéer, som I kan lade jer inspirere af. Egne idéer er også meget velkomne – det kan være en fordel at have nogle idéer klar, så vi kan komme hurtigst muligt i gang.

Gennem workshoppen vil vi, Anna og Stine, hjælpe jer med at komme i mål med jeres julegaver, og så vil vi selvfølgelig lære fra os af al den viden og erfaring, vi har omkring formgivning og forskellige arbejdsteknikker i ler. Alle deltagere vil (efter brænding og glasering) få 1-2 julegaver med fra workshoppen. 

Man kan vælge mellem 4 glasurfarver til sine julegaver, der vil være mulighed for at købe mere materiale, hvis man ønsker at lave mere. 

Vi er:
Anna er uddannet lærer og har i de sidste tre år drevet sin egen virksomhed, Anna Lund Keramik, hvor hun designer og producerer sine egne produkter. Hun har værksted på Fængslet i Horsens, hvorfra hun sælger sin keramik. Hun udstiller og sælger sine ting på diverse designmarkeder og har efterhånden hendes keramik ude i mange butikker i Danmark. (Instagram: @annalund.keramik)

Stine er uddannet industriel designer og har efter endt uddannelse arbejdet som produktudvikler. Ved siden af arbejdet driver Stine sin egen virksomhed, Orle Studio, hvor hun laver keramik og workshops i sit værksted i Stensballe. Hun udstiller og sælger sine ting på diverse designmarkeder rundt omkring i Danmark. (Instagram: @orlestudio)

Vi håber du har lyst til at julehygge sammen med os på Platform K.