fbpx
Home Events Koncert Latvian Blues Band
BluesKartellet

Arrangør

BluesKartellet
Email
kontakt@blueskartellet.dk
Website
http://www.blueskartellet.dk
Køb Billet

Lokation

KulisseLageret
Kategorier

Date

10 dec 2021

Time

22:00

Pris

DKK130.00

Genre

Blues

Latvian Blues Band

Latvian Blues Band

Latvian Blues Bands princip:

"BLUES ER ALT ANDET END TRIST MUSIK"

Med Jan Bukovskis som frontfigur og musikalsk ankermand, er der garanti for både excellent showmandship og yderst kompetent ledelse af løjerne i blueskøkkenet.

Når bluesmenuen fra Letland serveres, bydes der på klingende messingsuppe til forret, knasende sprøde drum-rolls med shuffle-kræs i midten og tung gyngende bas ad-libitum, så øllet skummer i maven. Til hovedretten serveres de gyldne wrapps fra center-stage, garneret med lækre guitar-riffs i stærk gumbo-guf, hvorfra Jan dirigerer sine musikalske medværter, med lige dele overblik og evne til fordybelse. Hele menuen serveres naturligvis Chicago-style, med bootleg moonshine af bedste aftapning fra de blå flasker, under den 12 takter lange bluesbar.

 Bandets repertoire er meget omfattende og Latvian Blues Band arbejder sjældent med faste sætlister; de vil hellere spontant spille, hvad stemningen og atmosfæren på det enkelte koncertsted lægger op til. Ingen koncert er som den forrige. Det kan både blive blå, blå blues og feststemt rhythm'n'blues, bandet leverer, når de træder op verden over.