fbpx
Platform K

Arrangør

Platform K
Email
billetsalg@platformk.dk
Website
http://www.platformk.dk
Køb billet

Lokation

Platform K - Scenen
Kategorier

Date

23 apr 2022

Time

21:00

Genre

Pop

Lucky Lo

Lucky Lo gæster hele Danmark med fuldt band setup og headliner koncerter!
Det bringer hende forbi Platform K lørdag d. 23 april.
 
Lucky Lo, multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens den ærlige, inderlige og oprigtige vokal altid skinner igennem letsindigheden. Lo er oprindeligt fra Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne på Christianshavn med hendes instrument, banjoen.
 
2021 har budt på fire singleudgivelser fra Lucky Lo, der har høstet roser både i Danmark og uden for landets grænser. I takt med udgivelserne er efterspørgslen på liveshows med Lucky Lo og hendes band kun vokset, hvilket har vist sig gennem en invitation til at medvirke i DRs ''P6 BEAT Rocker Koncerthuset'', bookinger til bl.a. SPOT Festival samt support-tour med Eivør af to omgange.
 
I forbindelse med Lucky Lo's debut-album, der udgives 25. marts 2022, gæster Lucky Lo de danske spillesteder i april - denne gang i selskab med sit fantastiske band, der har haft stor indflydelse på albummets lyd. Bandet består af moi Caprice-trommeslageren Casper Henning Hansen, Asger Nordtorp Pedersen der står bag Guldimund, Mads Nørgaard, der har spillet med Orgelheimers, Aksglæde og legenden Bo Stief samt Malte Nordtorp Pedersen fra Knægt, der gæster bandet.