Info for publikum

Info for publikum

Herunder kan du finde svar på de mest gængse spørgsmål vi får i forbindelse med arrangementer på Platform K. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores billetsalg.

Husregler

Vi har en række regler som gør sig gældende til alle arrangementer på spillestedet. Du kan læse husreglerne her.

Billetsalgsbetingelser

Når du køber billet accepterer du samtidig vores billetsalgsbetingelser. Du kan læse betingelserne her.

Garderobe

Der er bemandet garderobe til de fleste arrangementer. Garderobeprisen er 20 kr.

Vores garderobe er ikke så stor, så vi ser helst at du undgår at medbringe større tasker.

Parkering

Platform K dækker over flere spillesteder og parkeringsforholdene varierer fra sted til sted. Se de forskellige parkeringsmuligheder omkring dit koncertsted på Horsens Kommunes parkeringsoversigt her.

Handicap

Hvis du har særlige behov som vores personale skal være opmærksomme på, må du meget gerne kontakte vores billetsalg direkte inden du bestiller din billet. Vi hjælper gerne med at sikre dig en god koncertoplevelse.

Ledsager: Det er muligt at medtage én gratis ledsager ved fremvisning af ledsagerkort fra brugerservice i Danske Handicaporganisationer under forudsætning af at man på forhånd har meldt dette til arrangører, hvis der ikke allerede er udsolgt på det pågældende tidspunkt.

INFO OMKRING KONCERTER PÅ KULISSELAGERET
Kørestolsbruger: KulisseLagerets beliggenhed i kælderen under Horsens Ny Teaters scene gør det desværre svært for os at få de større kørestolstyper ned af vores trapper. Kontakt os gerne inden du køber billet, for vi vil altid gøre vores bedste for at du kan komme til koncert.

Teleslynge: KulisseLageret har desværre ikke et teleslyngeanlæg

Handicap toilet: KulisseLageret har desværre ikke noget handicap toilet.

Unge og alkohol

Jf. Restaurationsloven udskænker vi under ingen omstændigheder alkohol til unge under 18 år, hverken til offentlige eller private arrangementer.

Aldersgrænse

Der er som udgangspunkt ingen aldersbegrænsning til vores koncerter. Vi anbefaler dog at alle under 16 år er ifølge med en voksen.

Reservation

Der kan ikke reserveres billet til arrangementer.

Refundering

Billetter refunderes ved aflysning af arrangementet. Ved flytning af arrangement kan billetkøber kræve billetter refunderet i en periode på 14 dage fra flytningen er annonceret. Billetgebyret refunderes ikke. Har du købt billet til et arrangement der flyttes eller aflyses, vil du få direkte besked via mail.

Frivillige

Hos os er det frivillige der står i garderoben, bag baren og hjælper til bag scenen. De bruger deres fritid på at give dig gode oplevelser, så husk at give dem et klap på skulderen.

Foto, film-, & lydoptagelser

Det er som udgangspunkt tilladt at filme korte klip og tage billeder uden blitz med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til arrangementer. Foto, film-, og lydoptagelse med professionelt udstyr er ikke tilladt, medmindre man har en forudgående aftale med os.

Derudover skal man altid følge personalets anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere.

De billeder, der tages, må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

Se også vore husregler omkring foto, film-, og lydoptagelse

Siddende arrangementer

Der er ingen nummererede pladser ved siddende koncerter hos os. Man kan ikke reservere pladser.

Stående koncerter

Er koncerten solgt som en stå koncert, skal ud indstille dig på at stå op. Der vil til alle koncerter være et mindre antal siddepladser der fyldes efter først til mølle princippet.

Gavekort

Det er ikke muligt at købe gavekort til Platform K's arrangementer.

Glemte sager

Alt hittegods der bliver glemt på bliver opbevaret i 14 dage. Herefter bliver de glemte sager afleveret på Politiets hittegodskontor Sydøstjyllands Politi, ​Holmboes Allé 2, 8700 ​Horsens.